דגים בטשון2016-11-25T09:23:14+02:00קרפצ'ו שרימפס
מסירים את הקליפה, מנקים גם את הקיבה באמצעות הסרת החוט השחור באמצע גב השרימפ, ושוטפים במים. כשהשרימפ יבש, פורסים בעדינות פרוסות אלכסוניות ברוחב ½ סנטימטר, מתבלים אותו במעט מלח ושמן זית, וזהו.
אין להוסיף יותר מדי טעמים ותבלינים כי טעמו של השרימפ הנא עדין מאין כמותו.
קוקטייל שרימפס
מכינים 6-4 יחידות שרימפס לכל סועד. מרתיחים מים עם מעט מלח ולימון, וחולטים את השרימפס המנוקים 3-2 דקות, לא יותר. מוציאים את השרימפס לקערה עם מי קרח, ולאחר שהתקררו לגמרי, מקלפים...