שרימפס על האש

שרימפס על האש

שמחים לצרף להנאתכם מתכון לשרימפס ג’מבו על האש מתכון מאוד פשוט מורכב ממצרכים שנמצאים בהישג יד

מצרכים למתכון שרימפס על

900- 1000 גרם שרימפס טרי ג’מבו וקלוף

כוס ורבע שמן זית

4 בצלים בינוני קצוצים דק

רבע כוס מיץ לימון סחוט טבעי

3 שיני שום כתושים

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה:

הגריל צריך להיות מוכן וכל הפחמים דולקים מערבבים בקערה גדולה יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, הבצלים שום והפטרוזיליה.

מכניסים פנימה גם את השרימפס הקלוף והנקי ומערבבים היטב, מכניסים את הקערה לשעה למקרר ומכנסים כדי שהשרימפס יספוג את המרכיבים והתבלינים.

לאחר שעה מוציאים את הקערה, מסננים את השרימפס מהמרינדה, ושומרים את התערובת בקערה.

מכינים את השרימפס בשיפודים, טובלים אותם שנית בתערובת שלנו ושמים על האש לכ7 דקות מכל צד או עד שמוכן. עדיף להרטיב את השרימפס בתערובת כדי שלא יתייבשו.

מניחים את השרימפס על מגש גדול עם לימונים פרוסים, סלט ירקות , ולחם שום וקצת ערק הולך טוב:)


Call Now Button דילוג לתוכן