מתכונים של הלקוחות

מתכונים לאינטיאס – שולה

טרטר אינטיאס  בוחרים אינטיאס טרי במשקל ½1 קילוגרם לפחות ואם יש גדול יותר – מה טוב. מנקים את הבטן שלו מקשקשים, ומפלטים אותו בסכין חדה מאוד. את האדרה, הזנב והראש שומרים למטעמים אחרים. חשוב שהבשר יישאר נקי לחלוטין, ותמיד אפשר לבקש ממוכר הדגים לעשות זאת בשבילכם. חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות מאוד ומניחים בקערה. […]

פלמידה לבנה ולימון כבוש

מצרכים : פילה פלמידה 500 גרם נקי מעצמות עם עור  מעט מלח, פלפל שחור, טימין . חמאה או שמן זית 3 גזרים חתוכים לאורך 2 בצלים  אדומים קטנים  חתוכים ל4 כל אחד חצי כפית סוכר חום מספר עלי מרווה 3 עלי רוזמרין 2 שני שום 5 גרם סוכר חום חצי כף פפריקה מתוקה שתי כפות לימון כבוש טחון מומלץ רבע קצת […]

מתכונים לסבידה – דיונון

קונפי סבידה  בסיר בינוני מניחים את הגופים והראשים של הסבידות, ½ סבידה לסועד. יוצקים שמן רגיל, וכדי להעניק לו צבע וטעם מוסיפים כמות זהה של שמן זית כמעט עד כיסוי הסבידות. מוסיפים קמצוץ מלח, פלפל שושקה מתוק, 2 עלי דפנה ו-5 כדורי פלפל אנגלי למי שאוהב. מניחים על הסבידות צלחת כדי למנוע אפשרות שיצופו, מביאים […]

מתכוני סרדין

סרדינים כבושים  קונים קילוגרם סרדינים מנוקים ומקושקשים. באופן כללי עדיף לבחור סרדינים באורך אצבע ולא קטנים יותר, גם כי הם עסיסיים יותר וגם כי הכנתם כרוכה בפחות עבודה. מובן גם שעדיף לרדת השכם בבוקר לנמל ולחכות לסירות החוזרות מהים, או לפחות לבקש מהדייג את הדגים הטריים ביותר. בעזרת סכין חדה חותכים את הסרדין לאורכו, מכיוון […]

שרימפס על האש

שמחים לצרף להנאתכם מתכון לשרימפס ג’מבו על האש מתכון מאוד פשוט מורכב ממצרכים שנמצאים בהישג יד מצרכים למתכון שרימפס על 900- 1000 גרם שרימפס טרי ג’מבו וקלוף כוס ורבע שמן זית 4 בצלים בינוני קצוצים דק רבע כוס מיץ לימון סחוט טבעי 3 שיני שום כתושים חופן פטרוזיליה קצוצה דק אופן ההכנה: הגריל צריך להיות […]

מתכונים לשרימפס

קרפצ’ו שרימפס  מסירים את הקליפה, מנקים גם את הקיבה באמצעות הסרת החוט השחור באמצע גב השרימפ, ושוטפים במים. כשהשרימפ יבש, פורסים בעדינות פרוסות אלכסוניות ברוחב ½ סנטימטר, מתבלים אותו במעט מלח ושמן זית, וזהו. אין להוסיף יותר מדי טעמים ותבלינים כי טעמו של השרימפ הנא עדין מאין כמותו.    קוקטייל שרימפס מכינים 6-4 יחידות שרימפס […]

מתכונים לתמנון

 תמנון על הגריל מפרידים את הזרועות מן הגוף בעזרת סכין. אם הן גדולות – חותכים אותן לנתחים ראויים ומניחים על הגריל לכמה דקות מכל צד, עד שהבשר מגיע לדרגת אל דנֵטֵה, מידה שבה הוא כבר אינו קשה אבל גם אינו רך מדי. כל זה טוב ויפה כל עוד התמנון יצא ישר מן הים. אם זה אינו […]

Call Now Button דילוג לתוכן